fbpx
Spesialistklinikk for implantatbehandling

Drammen Implantatsenter er et team bestående av kirurg Bengt Lewin, tannlege Claus Gamborg Nielsen samt våre sekretærer Anne Eriksson og Liv Anita Turlid.

Vi utfører hele implantat behandlingen fra kirurgisk innsetting av implantater til ferdige krone og bro- løsninger. Vår kirurg, Bengt Lewin, behersker alle typer av kirurgiske teknikker inklusive Nobel guide.

Vi holder til i Drammen sentrum med kort vei til jernbanestasjonen.

Våre priser ligger i gjennomsnitt 30% under tilsvarende behandling i Oslo.

Vår kirurg, Bengt Lewin, har satt mer enn 40 000 tannimplantater, noe som sannsynligvis er Nordisk rekord.

Tannlege Claus Gamborg Nielsen har jobbet med implantatprotetikk i mer enn 15 år. Vi bruker kun anerkjente implantatsystemer.

Dersom det foreligger behov for finansiering, kan vi være behjelpelig med det. Alle pasienter som får implantatbehandling hos oss får tilbud om oppfølgning hos tannlege/tannpleier med regelmessige kontroller, for å forsikre en god langtidsprognose. Drammen Implantatsenter har direkte oppgjør med NAV for hele implantatbehandlingen. Vi legger stor vekt på å hjelpe pasienter med å få sine trygderettigheter tilgodesett. Vi har satt oss grundig inn i regelverket på dette området, blant annet gjennom en rekke kurs. 

Har du rett til trygderefusjon, så skal vi sørge for at du får det. Vi mottar gjerne kollegiale henvisninger. Man kan velge om man bare ønsker kirurgien utført eller hele behandlingen. 

Drammen Implantatsenter AS

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 21
3044 Drammen