fbpx
Få et bedre liv med tannimplantat

I dag finnes det over 1 million mennesker som har fått hjelp med nytt tannimplantat.

Det å miste en tann kan være en stor påkjenning for de fleste. Det kan ofte oppleves som at du mister en del av deg selv og smilet ditt er kanskje ikke hva det engang var? Heldigvis finnes det løsninger som føles, fungerer og ser akkurat ut som naturlige tenner. Takket være fremskritt innenfor odontologisk forskning kan vi erstatte tapte tenner med tannrøtter i titan. Tannrøttene i titan vokser fast i benet og danner et stabilt grunnlag for tannerstatningene. Dette er en metode som ble utviklet i Sverige for mer enn 35 år siden, og er siden prøvd ut og finpusset på over årenes tid.

Drammen Implantatsenter er et team bestående av kirurg Bengt Lewin, tannlege Claus Gamborg Nielsen, tannpleier Ann- Kathrin Lilleelven samt våre sekretærer Anne Eriksson og Liv Anita Turlid. Vi utfører hele tannimplantat behandlingen fra kirurgisk innsetting av implantater til ferdige krone og bro- løsninger.

Vår kirurg, Bengt Lewin, behersker alle typer av kirurgiske teknikker inklusive Nobel guide. Vi holder til i Drammen sentrum med kort vei til jernbanestasjonen.

Våre priser ligger i gjennomsnitt 30% under tilsvarende behandling i Oslo.

Vår kirurg, Bengt Lewin, har satt mer enn 40 000 tannimplantater, noe som sannsynligvis er Nordisk rekord.

Tannlege Claus Gamborg Nielsen har jobbet med implantatprotetikk i mer enn 15 år. Vi bruker kun anerkjente implantatsystemer.

Dersom det foreligger behov for finansiering, kan vi være behjelpelig med det.

tannimplantat Det finnes mange fordeler med tannimplantater, først og fremst både føles og ser det ut som dine egne tenner. I tillegg gir det deg følgende:

  • Bedre utseende
  • Økt selvtillit
  • Bevaring av benet
  • Bedre kosthold (du kan spise hva du vil)
  • Et selvsikkert smil

Vi er et kompetansesenter for tannimplantatbehandling.

Vi har lang erfaring og svært gode resultater å vise til på tannimplantatbehandling, og vi kan derfor trygt anbefale det til våre pasienter. For å gjøre det så enkelt og attraktivt som mulig, tilbyr vi deg derfor en helt gratis og uforpliktende forundersøkelse. Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg snarest mulig.

Drammen Implantatsenter AS

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 21
3044 Drammen