fbpx
Spesialistklinikk for implantatbehandling

Vi følger en godt innarbeidet behandlingsprotokoll:

1. Tannlege Claus Gamborg Nielsen utfører selve konsultasjonen. Behandlingsprotokoll innebærer en grundig klinisk undersøkelse og opplysninger om helsetilstand og sykehistorie vil innhentes. Det vil bli tatt nødvendige røntgenbilder og evt. avtrykk til studiemodeller. Hvilke trygderettigheter du har vil bli vurdert og vi vil innhente opplysninger om tidligere tannbehandling, da dette kan ha betydning for om du har rett på refusjon. Deretter vil du bli presentert de forskjellige behandlingsalternativene vi tilbyr. Vi anbefaler i de fleste tilfeller å ta et 3-dimensjonalt røntgenbilde. Dette er vi et av få tannlegekontorer i Norge som tilbyr. (Sirona Ortophos – 3D)

Fordelen med å ta bilde 3-dimensjonalt

Vi har et bedre utgangspunkt for å planlegge det kirurgiske inngrepet, noe som vil øke sjansen for et vellykket inngrep betraktelig. Du vil som regel få et behandlings- og kostnadsoverslag presentert på første konsultasjon. Skulle det tilkomme opplysninger som gjør at vi blir nødt til å avvike fra den originale planen må vi vurdere en alternativ løsning.

2. Selve operasjonen blir gjort av vår spesialist i periodonti Bengt Lewin. Han har opparbeidet seg betydelig kunnskap og erfaring på området, og setter nå om lag 700 fiksturer i året. Han har høy kompetanse på alle typer kirurgiske teknikker inkludert Nobel Guide og sinuslift (sinuslift benyttes i tilfeller hvor pasienten har for lite ben i overkjeven).

3. Takket være et godt samarbeid med våre lokale tannteknikere løser vi de fleste utfordringer innen implantatbehandling. Vårt motto er: «ingen skal behøve å forlate klinikken uten tenner!» For de av dere som kommer langveisfra vil vi lage en midlertidig løsning samme dag som operasjonen dersom det ikke er gjort allerede.

4. Når tannimplantatene har festet seg kan vi lage den permanente løsningen. Dette tar vanligvis 2-4 mnd’er avhengig av om det er tenner i over- eller underkjeven som erstattes. Da benet i overkjeven er mer porøst tar det lenger tid her enn i underkjeven. For å gjøre det så enkelt som mulig tilbyr vi en helt gratis og uforpliktende forundersøkelse.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Gratis forundersøkelse

Drammen Implantatsenter AS

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 21
3044 Drammen

KORONATILTAK VED TANNBEHANDLING

Dette gjør vi:
Vi følger myndighetenes generelle smittevernskrav og de spesifikke anbefalingene til tannhelsetjenesten.

Dette inkluderer bl.a.:
• Strenge renholdsrutiner
• Utvidet bruk av smittevernsutstyr
• Prioritering av ulike pasientgrupper i henhold til behandlingsbehov,smitterisiko og tilgang på smittevernsutstyr
• Tilrettelegging av drift med tanke på bemanning, åpningstider og rutiner

Ekstra tiltak på utstyr kommer ikke til å påvirke prisen på behandlingen.

Husk at du kan be om om kostnadsoverslag før behandling, og at du alltid skal få skriftlig kostnadsoverslag hvis totalprisen på behandlingen overstiger 5000 kr.

Dette ber vi deg om å gjøre
• Ved timebestilling: Kontakt oss på telefon, e-post eller online
• Ikke oppsøk klinikken hvis du er i karantene, har symptomer eller fått påvist smitte/sykdom. Ta kontakt hvis du er i tvil
• Pasienter med smitte eller mistanke om smitte skal behandles på egne beredskapsklinikker
• Planlegg besøket ditt slik at du bruker minst mulig tid på venterommet
• Hold minst en meter avstand til andre pasienter og ansatte
• Sørg for god håndhygiene før og etter tannlegetimen
• Ikke bruk mobiltelefonen mens du oppholder deg på klinikken

Takk for at du viser hensyn!